TuevNordLogo.jpg

TÜV-certifikat

En kollision har en betydelig indvirkning på mange måder. Først og fremmest er det naturligvis det personlige velbefindende. I det bedste tilfælde, hvis der ikke er nogen fysiske skader, begynder besværet med forsikring og reparation af skaderne på bilen.

Under alle omstændigheder har dit BEKS-lastsystem holdt sig godt. Det har vi allerede sørget for ved at træffe de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med udviklingen og produktionen af Europas bedste skuffesystem.

Som det fremgår af illustrationerne til højre, absorberer dit BEKS-skuffesystem den energi, der frigøres i tilfælde af en kollision. Det er en forudsætning for dette, at BEKS-skuffesystemet er blevet monteret professionelt. Hvis din BEKS-partner har udført monteringen i henhold til BEKS' monteringsvejledning, kan du være sikker på et sikkert og kollisionssikret interiør. Vi anbefaler dog altid en visuel kontrol af BEKS-skuffesystemet efter et uheld. Hvis bilen ikke bliver repareret, er det ikke noget problem at overføre dit skuffesystem til din nye bil. Også i den forbindelse kan du altid henvende dig til BEKS eller en BEKS-partner efter eget valg.

BEKS ønsker dig mange sikre kilometer!

Deformation 01

Deformation 02

Scroll to top