the-fleet-organizer-beks

Målgruppe: Flådeejere

For flådeejere i virksomheder, regeringer
leasingselskaber og institutioner, der forvalter en relevant en flåde på mindst 9 køretøjer.

BEKS-Systems - Peinemann.webp

BEKS - Flådestyrere

Lige fra starten har kunder med store flåder været vigtige for BEKS. De muligheder, som BEKS tilbyder kunder med store flåder, er bare en lille smule større. F.eks. forskellige dimensioner eller specifikationer, branding (dit eget logo og virksomhedens farver) eller udstyr, der er tilgængeligt på forespørgsel; et lille udvalg af de muligheder, som BEKS tilbyder.

Det omfattende internationale netværk giver også kunder med flåder spredt over hele Europa adgang til det stærkeste, letteste og mest pålidelige skuffesystem.

"Et minuts søgning koster dig og din kunde 1 euro."

~ John Andriessen va GEAS

Elektro Scheppers - BEKS Systems.jpg

Skræddersyet kvalitet

Som producent leverer BEKS sine skuffesystemer som standard superhurtigt. Fra design til realisering på 10 arbejdsdage. Især for flådekunder er det muligt at udføre selv specialfremstillet arbejde inden for denne meget korte leveringstid. Ekstra vægt eller andre dimensioner? Det er slet ikke noget problem! BEKS-for-Fleet gør altid en ekstra indsats.

Meget pålidelig, stærk, sofistikeret og med super skarpe priser og et meget højt kvalitetsniveau. Personaliseret? Dit eget logo på håndtaget? Måske en husets stil, der er blevet overført til lastrummet? Det er slet ikke noget problem. Kontakt BEKS for Fleet eller BEKS Experience Centre.

Scroll to top