Ofte stillede spørgsmål

Kan du stå oprejst i din bil med BEKS skuffesystem?

Mange varevogne har ikke tilstrækkelig højde i lastrummet til at kunne stå oprejst i dem. De mange brugere af BEKS mener, at man ikke skal klatre og bukke sig, men ergonomisk lade delene og værktøjet komme til en.

blog3_beks2

Kan skufferne åbnes på en travl parkeringsplads?

Mange af BEKS-brugerne har deres kunder i byområder. Valget af små biler er indlysende i byen. Parkering er ofte et problem der. Derfor får vi spørgsmålet om, hvorvidt en skuffe kan åbnes, når andre biler er parkeret til venstre og højre eller foran og bagved. Svaret er ja. Hvis du kan stå bag den og åbne døren, kan skufferne også åbnes. Måske ikke altid og under alle omstændigheder 100%, men bagerst i skuffen finder du ikke de ting, du har mest brug for!


blog5_beks1

Hvor meget kan en skuffe fyldes?

Hver skuffe kan belastes med 100 kg, jævnt fordelt over skuffefladen.

Oven på skuffesystemet kan der læsses den fulde lastkapacitet minus BEKS-skuffesystemets egenvægt. Det gode er, at den ekstra belastning ikke længere blokerer adgangen til dit værktøj og dine dele!

blog4_beks2

Generer den højere løftetærskel mig?

Nogle potentielle købere er noget betænkelige ved en højere løftetærskel. Faktisk skal de løfte lidt højere, afhængigt af den ønskede højde på udstyret. På den anden side er aflæsning ergonomisk, da den gør det muligt at løfte i en oprejst stilling.

blog3_beks1

Hvor meget ledig plads har jeg med et skuffesystem?

På grund af den effektive udnyttelse af lastrummet er pladsen over skuffesystemet faktisk ledig. Hvad nytter det "frie rum" mellem vægskabene, som i praksis ikke er frit! Den bruges jo til at bære en stige, en støvsuger, en spand og ekstra dele og blokerer dermed for adgangen til ens eget værktøj og egne dele.

Normalt er hele bredden af lastrummet allerede tilgængelig fra den anden højde ("højde B"), fordi hjulkasserne forsvinder under det hævede gulv.

foto3

Hvor enkelt er skuffesystemet?

BEKS skuffesystemet ser enkelt ud. Det betragter vi som en kompliment! Der er ingen skuffeguider på siderne af skufferne. Så støv, vand og snavs har ingen indflydelse på systemets funktion. Og der er heller ingen komplicerede låsekonstruktioner med paller, fjedre eller kabler. Vores låsesystem fungerer efter tyngdekraften.

foto_themapagina1

Kan du genopbygge skuffesystemet?

Så længe du holder dig inden for en sammenlignelig størrelse, er det meget ofte muligt at ombygge et eksisterende interiør. Bilproducenter udvikler ofte deres varevognsmodeller på grundlag af Europalet-modellernes dimensioner. Det har målene 80 x 120 cm. Derfor er der normalt mindst 121 cm plads mellem hjulkasserne og 85-100 cm eller mere ved sidedøren. BEKS gør klogt brug af denne kendsgerning ved valget af de dimensioner, der tilbydes kunderne.

BWM overbouw - BEKS Systems

Er skuffesystemet holdbart?

Da systemet er let at eftermontere, kan det holde til flere generationer af biler. Eftermontering 2 eller flere gange er daglig praksis. At vælge BEKS er et valg for årtier!

10 Year Warranty

FAQ - Design

Scroll to top