the-blue-organizer-beks

Målgruppe: Politi

For fagfolk, der arbejder for den brede offentlighed
velfærd med et særligt udstyret udrykningskøretøj.
udrykningskøretøj.

Politie Turnhout_03.jpg

BEKS - The Blue organizer

I mange år har politiområder i ind- og udland fundet vej til BEKS. Dette sker normalt via specialiserede installationspartnere. Virksomheder, der er fuldt ud dedikeret til det samlede udstyr af politi- og udrykningskøretøjer. BEKS er stolt af at være en del af en sådan omstilling.

"Hvis det holder sig i ét stykke hos vores brugere, har du et top produkt."

~ Fleet Management Politi

Under barske forhold

BEKS-for-Blue har mange modige brugere, som udfører deres arbejde under vanskelige og stressende forhold. Ofte er udstyret ikke let at håndtere. Det er ikke noget problem for BEKS. Vores produkter er udviklet til at fungere problemfrit selv under disse barske forhold.

Som producent leverer BEKS sine skuffesystemer som standard superhurtigt. Fra design til realisering på 10 arbejdsdage. Specielt for BEKS-for-Blue-kunder er det også muligt at udføre specialarbejde. Ekstra vægt eller andre dimensioner? Det er slet ikke noget problem! BEKS-for-Blue gør altid en ekstra indsats.

Meget pålidelige, stærke, sofistikerede og med super skarpe priser og et meget højt kvalitetsniveau. Personaliseret? Dit eget logo på håndtaget? Måske en husets stil, der er blevet overført til lastrummet? Det er slet ikke noget problem. Kontakt BEKS-for-Blue eller en af vores partnere i Holland eller Belgien.

2021_MECELCAR_Police_VW_Transporteur_Detail_003.jpg
Scroll to top