Selv indlæsning

Overdrivelse gør tingene klart. Selvfølgelig kører man ikke sådan. Men det er det, som din varevogn "oplever".

På grund af den ujævne belastning bliver din bils køreegenskaber mindre gode. Desuden er affjedringen og dækkene overbelastet.

BEKS-gulvskuffesystemet hjælper dig med at opnå en god og jævn lastning af din varevogn.

Sikrere, mere praktisk og smukkere. Det er "BEDRE med BEKS"

  • BEKS-Systems_Gewicht aan 1 kant.webp
  • BEKS-Systems Lading_Gr.webp

Jeg kan ikke nå mine ting

Rodet bag i mange varevogne er ikke kun "skyld" i en uforsigtig chauffør. Langt oftere skyldes rodet i varevognen valget af vægstativer.

Det er kun en god idé at sætte reoler op mod siden af bilen, hvis du kan stå oprejst i bilen, eller hvis du har brug for din bil som værksted/lager.
I alle andre tilfælde er det smartere at vælge et skuffesystem.

  1. Det er slut med at stige ind i en bus, hvor du ikke kan stå oprejst;
  2. Alt har en fast plads;
  3. Ekstra materialer lægges oven på skuffesystemet, hvor du stadig kan nå dit værktøj og dine dele;
  4. Vægten er bedre fordelt på for- og bagakslen.

Stå oprejst

Hvis bilens højde ikke er tilstrækkelig til, at du kan stå lige op, er det ubehageligt og nogle gange endda smertefuldt at komme ind i bagagerummet. Du kan støde dig i hovedet eller få smerter i nakke og/eller ryg. Vi kan lide at passe på vores mest værdifulde aktiv; vores kolleger!

Mens du står oprejst ved siden af bilen, er dine materialer og dit værktøj let tilgængelige. Det er ergonomi når det er bedst!

Er du også forsigtig med dig selv? Så gør det også "BEDRE med BEKS"

  • BEKS-Systems_Rechtstaan.webp
  • BEKS-Systems Gewicht_Gr.webp

Brændstofbesparelse

Det er ikke godt at være overvægtig. Nej, det er ikke din praktiserende læge, der taler! Dette er din specialist i indretning af varevogne.

Hvert kilo, du tager med om bord, koster dig 0,1 liter brændstof for hver 100 kilometer, du kører. Regn det ud. Hvis det er for besværligt, kan du lade BEKS udstyre din varevogn. Vi tilbyder det letteste udstyr i køretøjet og en 10-årig garanti.

Hvis du foretager en onlinekonfiguration, beregner vi automatisk dine mulige brændstofbesparelser.

BEKS betaler sig selv tilbage! Det er det, vi mener med "BEDRE med BEKS"

Tilgængelig arbejdsplads

Når den eneste tilgængelige plads er din "frie" gang mellem møblerne, bliver det svært. En indretning med væghylder stiller dig over for valget mellem at holde gangen fri eller at tage dine ekstra ting med dig.

At vælge er at tabe! Som bruger har man slet ikke det valg, og derfor må man opleve, hvor svært det er hver dag. Den giver os en tyk mappe med billeder, der alle viser konsekvenserne af disse forkerte valg.

Så gør det på en anden måde. Gør det bedre. Gør det med BEKS. Et BEKS skuffesystem giver brugerne det, som væghylder simpelthen ikke kan: adgang til dine materialer og mulighed for at tage ekstra materialer med dig.

Det er "BEDRE med BEKS"

  • BEKS-Systems_Geen ruimte bij open lade.webp
  • BEKS-Systems - BETER met BEKS.jpg

Konkurrent og BEKS

På hjemmesider og på sociale medier ser vi jævnligt billeder af konkurrenternes realiseringer. Nye busser og varevogne, udstyret med det bedste, som Aluca's, Bott's, Sortimo's og deres mange kolleger har at tilbyde.

Eksempler hvor mekanikerne, som har lov til at køre busserne, ikke engang har plads til at stå mellem de stativer og skuffer, der er i busserne.

Fordi han allerede er tvunget til at stå med hovedet nedad, kan han se lige ind i skuffen.....

Det kunne virkelig være bedre. "BEDRE med BEKS"

Scroll to top