the-van-organizer-beks

Målgruppe: Mekanikere

For professionelle brugere, der er på farten fra en
er på vej og har visse dele
dele og/eller værktøj med dem.

BEKS-Systems Monteurs.webp

Ubesværet opbevaring

Ønsker du et overskueligt læsseområde, hvor du nemt kan opbevare og hente dit værktøj? Kan du lide at arbejde effektivt og komfortabelt uden at skulle stige ind og ud af bilen hele tiden? Oplev det lette opbevaringssystem fra BEKS.

Med dette unikke skuffesystem får du et optimalt overblik over dine materialer og værktøjer. Du kan nemt transportere store og tunge genstande på det flade ladegulv oven på skuffesystemet. Din bils fulde lastekapacitet udnyttes, og din bil bliver præsentabel, sikker og velorganiseret. På grund af det lave tyngdepunkt hælder din firmabil mindre i sving. I det lette skuffesystem kan du fordele din last jævnt i skuffesystemet.

"Du kan ikke stå oprejst i min bil, så jeg har ikke flere vægstativer til mig. Jeg har nu meget mere overblik og plads. Desuden kan jeg nemt bære endnu en palle oven på mit dobbelte laste gulv."

Uendelige muligheder

Med skuffesystemerne fra BEKS bestemmer du det ideelle udstyr i køretøjet. På grund af de mange forskellige dimensioner kan du kombinere i det uendelige, og dit system bliver produceret efter dine ønsker og specifikationer inden for 10 arbejdsdage. Desuden er systemet let at installere og kan bruges i alle køretøjer.

Skuffernes mange inddelingsmuligheder gør det lettere at bevare overblikket. De lette skuffesystemer er fremstillet af holdbare materialer.

Er du klar til en forandring? Det er ikke noget problem! Systemet kan let ombygges.

BEKS-Systems Monteurs 2.webp
Kreunen_klein.jpg

MAXI

Nogle kunder har vist, at biler, der ikke tilhører den primære BEKS-for-Vans-målgruppe, også kan udstyres perfekt med et BEKS-skuffesystem.

Udgangspunktet for at bestemme det ideelle interiør er først bilen og dernæst de materialer og redskaber, der skal transporteres. Alt, hvad der skal transporteres som standard, får en logisk og fast plads. Puslespillet starter ofte med den største og mest omfangsrige genstand. Trin for trin tager den ideelle indretning af lastrummet form. Gennemførelsen af designet, installationen af kvalificerede BEKS-partnere og derefter leveringen af det udstyrede køretøj til slutbrugeren er altid en festlig begivenhed.

Vi skaber skræddersyede løsninger, helst med så mange standarddimensioner som muligt. Det er det, som BEKS gør.

Scroll to top