Om os

Udviklingen af den første generation af BEKS-skuffesystemer startede i 2001. På grund af de mange positive reaktioner fortsatte BEKS med at vokse og udvikle produktet. BEKS-skuffesystemet er stadig den dag i dag et benchmark inden for mini-, kompakt- og midisegmenterne. Desuden er dette unikke skuffesystem på vej ind i mange pick-ups og køretøjer i Maxi-segmentet.

I 2003 blev systemet patenteret, og i 2004 modtog BEKS et hollandsk patent. Administrerende direktør og hovedaktionær Rob van Dinther har været en del af BEKS-teamet i mere end 10 år. Sammen med medaktionær Marc Bleyens leder de i fællesskab ledelsen.

  • BEKS-systems_Mogelijkheden.webp
  • BEKS tekenen.jpg

Vores styrke
Som en lille organisation er vi fleksible og kan reagere øjeblikkeligt på dine specifikke ønsker og krav. Vi bruger også de mest moderne teknikker og materialer af høj kvalitet. Som følge heraf er vores system meget let og meget holdbart. Risikoen for fejl er praktisk talt lig nul.

Sådan arbejder vi
Vi har forhandlere i hele Europa, som gerne vil hjælpe dig. De har stor erfaring med installation af vores skuffesystem og kan udstyre ethvert erhvervskøretøj helt efter dine ønsker.

finde en forhandler ▸
Scroll to top