Udstyr til erhvervskøretøjer online

Ønsker du at sammensætte dit eget udstyr i køretøjet? Brug derefter vores onlineguide til at designe dit eget udstyr i køretøjet efter dine ønsker og indsigter.

Med dette online tegneværktøj kan du nemt sammensætte dit eget udstyr i køretøjet. Hvert år designer tusindvis af kunder det ideelle interiør til deres firmabusser online.

BEKS-bedrijfswageninrichting-online

Hvordan opretter du en online firmabil?

I årenes løb har vi designet udstyr til næsten alle erhverv i køretøjer. Vores brede udvalg af muligheder står til din rådighed for at hjælpe dig med at vælge det mest ideelle udstyr til dig. Vores sortiment omfatter over 5,5 millioner forskellige konfigurationer!

Gå til online tegneværktøjet, og vælg mærke og type af din firmabil. I 4 nemme trin kan du oprette dit eget udstyr i køretøjet.

Masser af valgmuligheder for dit udstyr i køretøjet

Med BEKS skuffesystemet har du altid et valg. Har du mange lave ting? Så er en række lave skuffer den bedste løsning for dig. Har du brug for mere lagerplads, eller har du høje materialer? Så tilbyder vi et bredt udvalg af brede, høje og lange skuffer. Valget er dit!

Uanset hvilke behov der er for udstyr i køretøjet, tilbyder BEKS dig den bedste løsning!

Kontakt

Er designet til dit udstyr i køretøjet klar? Så vil din lokale BEKS-forhandler kontakte dig hurtigst muligt. Vores forhandler vil give dig professionel rådgivning og kan om nødvendigt tilpasse designet yderligere til din specifikke situation.
Når vi har modtaget ordren, producerer vi dit nederste skuffesystem på vores egen fabrik efter ordre. Da vi har hele produktionen i vores egne hænder, garanterer vi en hurtig levering på 10 arbejdsdage. Det sidste skridt er en aftale med vores forhandler om at installere systemet. På vej til mange glade og sikre kilometer og mange timers arbejdsglæde!

  • BEKS tekenen.webp
Scroll to top