the-vets-organizer-new logo

Målgruppe: Veteraner

Til professionelle brugere, der er på farten ud fra et "veterinært" synspunkt og har
visse lægemidler, forbrugsvarer og/eller værktøjer med sig.

  • BEKS-Systems_ALU-line_B4V.webp

Løsninger til dyrlægers biler

Ønsker du et køretøj til din praksis, der ikke kun er praktisk og hygiejnisk, men også udstyret med alle de bekvemmeligheder, du har som dyrlæge? Som f.eks. en CoolBox med ekstra strømforsyning, 230 volt til en printer, rindende vand med afløb og mulighed for affaldssortering? Oplev de lette Auto Pharmacy- eller Mobieteek-løsninger til dyrlæger fra BEKS-for-Vets.

Med dette unikke skuffesystem får du et optimalt overblik over dine lægemidler (kølet eller ikke-kølet). På det stærke og solide skuffesystem kan du nemt transportere store genstande. Det er muligt at tage de ugentlige indkøb med dig og privat brug. Du udnytter bilens fulde lastevolumen og har frit udsyn hele vejen rundt. Din bil vil være hygiejnisk, præsentabel, sikker og velholdt. På grund af det lave tyngdepunkt i dette lette skuffesystem hælder køretøjet mindre i sving.

Et traditionelt mobilt apotek er tungt, fordi det stadig er lavet af Trespa (eller gammeldags pæreplade). Nu hvor brændstofforbruget bliver stadig vigtigere, og dyrlæger også bruger elektriske eller hybridbiler oftere, er en stærk og letvægts mobil dispenseringskasse fra BEKS det bedste valg. Der findes en skræddersyet løsning til alle køretøjer.

Vores leveringstid er 10 arbejdsdage, og i mange tilfælde kan installationen i bilen ske på én dag, eller du kan endda vente på den. Hvis det er nødvendigt, kan din bil afhentes og returneres efter installationen. Nemt, ikke? Kontakt os venligst for at få et skræddersyet tilbud. Du kan selvfølgelig også selv sammensætte den ved hjælp af BEKS-konfiguratoren.

  • Defender - BEKS for VETS.webp
  • BEKS for VETS.jpg

Uendelige muligheder

Det unikke skuffesystem fra BEKS-for-Vets fortsætter, hvor andre systemer stopper. På grund af de mange forskellige dimensioner kan du kombinere i det uendelige. Systemet er modulært opbygget, og det mange tilbehør skaber masser af muligheder både inden for og uden for skufferne.

Du kan bruge systemet i alle biler, og det er nemt at overføre det til den næste bil. Systemet er bygget af holdbare og lette materialer som aluminium, plast og letvægtstræ. Rammen er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet.

Dynnox-båresystem med BEKS-montering

Til transport af en tung RX-maskine med alt tilbehør eller til en komplet behandlingsenhed til hestetandlægen, herunder strømforsyning, rindende vand og trykluft. Dynnox er klar til det!

Dynnox er et multifunktionelt læsse-, losse- og transportsystem til erhvervskøretøjer, der ligner princippet for en ambulancebåre. På grund af sin unikke og alsidige funktionalitet er Dynnox et tidsbesparende og sundheds- og sikkerhedsvenligt transportmiddel.

  • Dynnox in de praktijk.webp

Du behøver ikke længere at løfte tunge materialer, og brugen af Dynnox sparer dig for at skulle gå frem og tilbage til din firmabil mange gange, hvis du skal have mange forskellige varer med til arbejdspladsen. Fortæl os om dine ønsker, og vi kommer gerne og viser dig mulighederne med Dynnox!

Scroll to top